Skip to content

Ubytování České Petrovice

 

Ubytování České Petrovice

Vyberte typ ubytování, který poptáváte?

České Petrovice

Pronájem chalupy

České Petrovice
České Petrovice

Penziony

České Petrovice
České Petrovice

Horské chaty

České Petrovice
České Petrovice

Luxusní stanování

České Petrovice
České Petrovice

Apartmány

České Petrovice

Ubytujte se v Českých Petrovicích

České Petrovice v Orlických horách  je v současné době živá, po mnoha stránkách rozvíjející se obec. Možnosti turistického a sportovního vyžití přitahují mnoho návštěvníků, kteří samozřejmě hledají také možnost ubytování. Také tyto služby jsou v této lokalitě nabízeny.

Ubytování České Petrovice

Ubytování České Petrovice

Možnosti ubytování v Českých Petrovicích

Zajistit ubytování v Českých Petrovicích nebude žádný problém, neboť ubytovacích kapacit se zde nachází dostatečné množství a to v mnoha kategoriích. Náročnější hosté mohou využít ubytování v penzionu a ti, co touží po větším klidu ho naleznou v apartmánu, nebo mohou využít pronájem chalupy. České Petrovice nabízejí celoroční ubytování, neboť jsou centrem zimních i letních aktivit.

Ubytování v penzionu České Petrovice

Ubytování v penzionu České Petrovice

Ubytovací kapacita v Českých Petrovicích

Kvalitní dovolená začíná u dobrého ubytování a proto si dobře rozmyslete jaký typ ubytování zvolíte. Důležité je také rezervovat si pobyt včas, aby nedošlo k tomu, že nocleh neseženete z důvodu obsazené ubytovací kapacity.

Horské chaty v Českých Petrovicích

Ubytování v horské chatě České Petrovice

 

Rozlohou nejsou České Petrovice nikterak velké a tak není důležité řešit v jaké části obce se ubytujete, pokud netoužíte být ubytování přímo u lyžařského areálu. Pokud tomu tak je, můžete se ubytovat  v Horských srubech Haida či chatě Na Rozcestí, která je od ski areálu jen několik desítek metrů a disponuje dostatečnou ubytovací kapacitou.

Kašparova chata ubytování

Kašparova chata ubytování

Na hory s dětmi do Českých Petrovic

Chytáte se na hory s dětmi? České Petrovice jsou  ideálním místem, kde naučíte své děti lyžovat. Místní lyžařská a snowboardová škola je dle hodnocení zákazníků na vysoké úrovni a děti ještě dlouho po ukončení kurzu vzpomínají na milé a vstřícné instruktory, kteří je naučili lyžovat, nebo jezdit na snowboardu. Pokud se chystáte na hory s dětmi, musíte plánovat dopředu. Dbát na bezpečnost i zábavu. Sjezdovky musí být mírné, tak jako v Českých Petrovicích, ubytování prostorné a program pestrý. Rodinnou zimní dovolenou se zkrátka vyplácí nepodceňovat. Proč s dětmi do Českých Petrovic? Odpovíme Vám.

  • Dostupnost, přijatelná vzdálenost a dostatek zábavy jsou důležité při výběru místa pro trávení dovolené s dětmi. Myslete na to, že místo je dobré vybírat nejen podle sjezdovky, ale i podle okolí. Lyžování na stejném místě se dětem omrzí, proto je třeba mít v záloze zpestření. V dojezdové vzdálenosti se nachází i několik dalších ski areálů. Chce to vědět, kam vyrazit na tůru, na jakou rozhlednu vyšplhat nebo kde najít dobrý bazén či lázně. V dostupné vzdálenosti od Českých Petrovice je dostatečné množství takových míst a naleznete je v tipech na výlet a zábavu.
  • Ideální termín pro vaši zimní dovolenou s dětmi je uprostřed týdne. O víkendech a prázdninách se hory zaplní, u vleků a občerstvení rostou fronty. Mnohem lepší je vyrazit v týdnu, kdy jsou svahy prázdnější a pro začátečníky bezpečnější. Sehnat místo v lyžařské škole je ve všední dny rovněž snazší.
  • Vybíráte mezi hotelem a apartmány? Pronájem chalupy nebo apartmánu poskytuje více možností, jak se zabavit při špatném počasí a zároveň nerušit ostatní rekreanty. Pokud ale plánujete vyrazit ve větší skupině, nezapomeňte na včasnou rezervaci, neboť kapacita je omezená. Důležitá je pro vaše rozhodování také vzdálenost ubytování od skiareálu, což v Českých Petrovicích díky jejich rozloze nebude problém.

V případě nepříznivých sněhových podmínek v Českých Petrovicích se nemusíte obávat zkažené dovolené, neboť se v dojezdové vzdálenosti nachází i několik dalších výše položených lyžařských center, kde by v zimním období mělo být sněhu na sjezdovkách vždy dostatek. Na své si přijdou i milovníci bílé stopy. Na otázku „Kam na běžky v Orlických horách?” pro Vás máme hned několik krásných tipů. 

Kamieńczyk i Międzylesie noclegi

Rozvoj ubytování v Českých Petrovicích

V dohledné době se dá vzhledem k rozvoji obce očekávat navýšení počtu ubytovací kapacity, neboť je i mezi investory o tuto lokalitu zájem. 

Věříme, že i vy si najdete cestu do Českých Petrovic ať v létě, nebo v zimě. Stanou se pak do budoucna i Vašim oblíbeným cílem, kde můžete s rodinou trávit volný čas  v krásné přírodě Orlických hor. Přijeďte se ubytovat do Českých Petrovic.

Informace pro poskytovatele ubytování v Českých Petrovicích

 Vážení poskytovatelé ubytování v Českých Petrovicích a blízkém okolí. Nenašli jste odkaz na Vaši ubytovací kapacitu v našem seznamu? Stačí nás kontaktovat na emailu info@ceskepetrovice.cz a zaslat nám potřebné informace. Rádi přidáme odkaz na Vaše www stránky. Nemáte internetovou prezentaci? Rádi Vám jí vytvoříme. Neváhejte nás kontaktovat.