Skip to content

Vřesový přístav Vítáme Vás

OD 28.4. do 5.5.

otevřeno od 12:00 - 20:00

Długopole Dolne 50B, 57-520
Polsko

TEL: +48 533 442 728

přijímáme platební karty
hotovost pouze v polských zlotých
vstup se psem povolen

O NÁS Pstruzi Polsko

Nevíte kam na pstruhy do Polska? Vřesový přístav je to správné místo.

Zveme Vás do naší restaurace specializující se především na vynikající pstruhy, ale jsme připraveni nasytit i ty, kteří ryby nejedí. Ale to není všechno! Žijí u nás také roztomilé alpaky, rozkošní králíci, přátelské ovce a mnoho dalších zvířat, která dodávají tomuto výjimečnému místu kouzlo a vaše děti je budou milovat.
Spojení vynikající kuchyně s kouzlem přírody! Restaurace se nachází přímo u řeky, kde na vás dýchne atmosféra klidu a harmonie. Zveme vás, abyste zažili toto jedinečné spojení chutí a atmosféry!
Přijďte si k nám užít nezapomenutelné chvíle s dobrou kuchyní, zvířátky a nádhernou přírodou!

logo-wrzosowa-przystan
Úvod
Úvod
Úvod
Úvod
Úvod
Úvod
Úvod
Úvod
Úvod
Úvod

Na pstruhy do polska

Smažírny pstruhů v Polsku představují jedinečnou součást kulturního a gastronomického dědictví této země. Nacházejí se v malebných oblastech obklopených bohatými vodními zdroji, jako jsou horské potoky, řeky a jezera, které poskytují ideální prostředí pro chov a úlovky pstruhů.

Tyto smažírny mají za úkol připravit čerstvé pstruhy do rozmanitých a lahodných pokrmů, které potěší chuťové buňky návštěvníků. Tradiční polská kuchyně se často zaměřuje na zachování přírodních chutí a kvality surovin, což se odráží i v přípravě pstruhů v těchto zařízeních.

V smažírnách pstruhů se často využívají tradiční recepty a techniky vaření, jako je smažení na pánvi nebo pečení v troubě, aby se zachovala chuť a textura rybího masa. Často se kombinují s čerstvými bylinkami, citronem a kořením, aby se podpořil přirozený aroma a chuť pstruha.

Návštěva smažírny pstruhů v Polsku není jen o gastronomickém zážitku, ale také o poznávání místních tradic a kultur spojených s rybolovem a přípravou ryb. Pro milovníky dobrého jídla a přírodních krás je to nezapomenutelná zastávka během jejich cestování po Polsku.

HODNOCENÍ GOOGLE Wrzosowa Przystań - Smażalnia Pstrąga

Vynikající
Na základě 96 hodnocení
RAfał shot
RAfał shot
21 Duben 2024
Super miejsce
Kevin Kevin
Kevin Kevin
20 Duben 2024
Super miejsce polecam10/10
Szymon Drabek
Szymon Drabek
16 Duben 2024
Polecam
Ewelina Kula
Ewelina Kula
16 Duben 2024
Wrzosowa Przystań to idealne miejsce dla miłośników natury i pysznych dań z pstrąga. Zbliżenie do zwierząt, piękny teren wzdłuż rzeki i duża ilość roślinności sprawiają, że to wyjątkowe miejsce zachwyca swoją atmosferą i smakiem.
Dawid Matysiak
Dawid Matysiak
10 Duben 2024
Wszystkim z całego serca polecam. Wspaniała atmosfera i cudowanie zwierzątka 😉
Zofia Wilgucka
Zofia Wilgucka
7 Duben 2024
Cudowne miejsce pod każdym względem. Dobre jedzenie, wspaniała obsługa. Idealne miejsce na obiad z rodziną jak i mile spędzony czas z kochaną osobą. Miejsce urzeka swoim klimatem. Z całego serca polecam. 🤩😍
vixagedon u Reksego
vixagedon u Reksego
7 Duben 2024
Polecam serdecznie obsługa milutka rybka smaczna świeża frytki prawdziwy smak nie żaden tłuszcz z McDonalda no i przede wszystkim zwierzątka. Klimacik spokojny widoczek ładny idealne miejsce na relaks i dobry posiłek.